Átvitt paraziták, WikiSzótár.hu - Eljuttat a megértésig!


Saját megfejtés ajánlása Ha szeretnéd, hogy egy általad ismert megfejtés, amit az oldal még nem tartalmaz, bekerüljön az adatbázisba, írd be a megfejtést és a meghatározást az átvitt paraziták mezőkbe, és nyomd meg a "Beküldés" gombot!

paraziták és vektorok 2020 férgektől népi gyógyszerek

Az adatok egy szerkesztői elbírálás után bekerülhetnek az adatbázisba, és megjelenhetnek az oldalon. Ha rendszeresen szeretnél megfejtéseket beküldeni, érdemes regisztrálnod magad az oldal tetején lévő "Regisztráció" linkkel, mert a bejelentkezett felhasználóknak nem kell visszaigazoló kódot beírniuk a megfejtés beküldéséhez!

Megfejtés:   a rejtvény megfejtendő rubrikái Meghatározás:   az adott megfejtés definíciója Írd be a képen látható ellenőrző kódot az alábbi mezőbe: A megfejtés beküldése előtt kérlek ellenőrizd, hogy a megfejtés nem szerepel-e már az oldalon valamilyen formában, mert ebben az esetben nem kerül még egyszer felvitelre!

feregtelenites gyogynovenyekkel ha mindig rossz szaga van a szájából

Rejtvények teljes poénja elvi okokból nem kerül be az adatbázisba! Lehetőség szerint kérlek kerüld a triviális megfejtések beküldését, mint pl.

paraziták az arckezelés bőrén egy tabletta férgek számára egy személynek költsége

Ezeket egyszerű odafigyeléssel mindenki meg tudja oldani, és mivel több millió verziójuk létezhet, ezért ezek sem kerülnek be az adatbázisba! Ezeket a szavakat kell megkeresni és bejelölni átvitt paraziták ábrán, melyek elhelyezkedése lehet vízszintes, függőleges, átlós, sőt visszafelé betűsorrendű is, viszont minden esetben egyenes vonalú és folytonos módon.

  • Milyen gyógyszereket szedni férgekkel gyermekek számára
  • Мы еще не проиграли.
  • Rossz lehelet a mellbimbóktól
  • Он поддерживал кольцо, повернутое на оси так, что оно было обращено к небу и смотрело в точку, находившуюся на полпути к зениту.
  • élősdi | A magyar nyelv értelmező szótára | Kézikönyvtár
  • Насколько далеко отстоит этот день, сказать невозможно.
  • Baba koszmó kezelése
  • Gyógyszerek, amelyek gátolják a káliumot a szervezetben

Ha minden szó bejelölésre került az ábrán, akkor a kimaradó betűket fentről-lefelé, balról-jobbra átvitt paraziták összeolvasva az ábra mellé írt vicc csattanóját kapjuk jutalmul.

Ízelítő további megfejtésekből geopatológia, embrió, trans, raj-fű, Varsó, suttyó-gyerek, amnesztia, Aquitania, rekvirál, csicsonka, szélkapca-eszű, disztorzió, szuszmákodik, népi- és háziszőttes készítő, tio, quisling, Tarsoly Elemér, erasable storage, morfinista, kifésül, sipákol, Reata, as, Luc Nilis, Magyaregregy, Joó Rózsi, Fuaigh Mor, elődjire, melan- Hippolyte Mége Mouriés, Ruxandra Cesereanu, nekiszegez valakinek, Fux János, tekervénylik, Perencz Béla, Martin Márta, ripieno, meteorogram, Okazaki, sakter, örökít, szórol, komissiózik, Lee Arenberg, VEF, nivellál, Észak-Maluku, hajlítható, Korat, bemocskol, erkölcstelen, elkoboz, száraz-hús, Varga Izabella, Erich Fried, ármányos, morgóhal, Doetinchem, bikonvex, in honorem, Nagyesztergár, A hullámok lágy tánca

milyen ételeket nem szeretnek a férgek férgek fordítása angolra