Tabletták bőrparazitákhoz. Akváriumi gyógyszer


Univerzális gyógyhatású készítmény minden kerti tavi hal számára.

Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek Egy kerti tó eliszaposodása nem kívánatos, ezért ezt a folyamatot le kell lassítani, és ideális esetben teljesen leállítani. Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzanak ezek a baktériumok, oxigént igényelnek, tabletták bőrparazitákhoz közvetlenül a tó aljára kell juttatnunk.

kiüríteni a férgeket egy személytől, ha

Az ásványi granulátum tartalmazza a speciális biológiai lebontó baktériumokat, melyet közvetlenül a tó aljára juttatunk, ahol azonnal megkezdődik a szerves hulladékok lebontása, illetve megakadályozza azt, hogy nem kívánt iszap formájában a szerves hulladékok felgyűljenek és a káros folyamatokat meginduljanak. Alkalmazás: mikor?

Aranyszabályok fogamzásgátló tabletta szedéséhez

Március elején a kerti tó szezon kezdetekor, a fagyok elmúltával Rendszeresen minden 8. Irritáló hatású.

gyermekek férgek ellen egy éve

Hidrogén-peroxid nátrium-karbonát adduktot tartalmaz. Szemkárosító hatása van. Gyermekek elől elzárva tartsuk, a porát ne lélegezzük be, ha szembe kerül, bő vízzel azonnal mossuk ki, és keressünk fel orvost.

Kapcsolódó kategóriák

Bőrrel történt érintkezés után bő vízzel azonnal mossuk le. Úszómedencében a használata után 24 óráig ne ússzunk a vízben. Használat után zárjuk vissza a csomagolást.

giardia u psa liecba

Tároljuk szobahőmérsékleten. Nedvességtől, napfénytől, hőtől és fagytól védve tároljuk.

  • Férgek és kezelésük rájuk
  • Tojás féreg a gyermekben, hogyan kell adományozni
  • Típusú paraziták férgek értékét
  • Mit inni férgekbol
  • Ingyenes kiszállítás
  • További tünetek lehetnek még a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, és a végső szakaszban teljes apátia.
  • Kutya Macska Madár Kisállat Akvarisztika    - Díszhaltáp 83    - Technikák 83    - Felszerelések 44    - Világítás 40    - Dekoráció    - Vízkezelők 38    - Gyógyszerek 7    - Akváriumok 7    - Talaj 16    - Szivacsok 9    - Szűrő közegek 21    - Rák, garnéla 3    - Axolotl 2    - Egyéb 30 Terrarisztika 96 Kerti tó 81 Nincs is megnyugtatóbb és lenyűgözőbb egy akvárium és a benne úszkáló díszhalak látványánál.
  • Gyógyhatású készítmények

Élő baktériumokat tartalmaz, ezért ne tároljuk 50 Celsius fok feletti és fagypont alatti hőmérsékleten! Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

barna nyál rossz lehelet

Írja meg véleményét!