Nyelvi képzések

felkészítés általános nyelvi szintekreNyelvtudás fejlesztése üzleti környezetbenHa irodai környezetben használja a nyelvet, és minél célirányosabban szeretné fejleszteni a nyelvtudását, akkor érdemes ezt a képzést választania. A nyelvtanulás -már a kezdő szinten is - az irodai életből vett helyzetek alapján történik, ezáltal időtakarékos és költséghatékony megoldás.


Nyelvi coachingEgyéni fejlesztés egy konkrét, kitűzött cél elérése érdekében. A célt és a képzésben résztvevő meglévő nyelvtudását és kompetenciáit figyelembe véve a képzés egy egyénre szabott képzési terv alapján történik. Érdemes ezt választania, ha egy fontos tárgyalásra, prezentációra vagy éppen állásinterjúra készül.


Nyelvi tréningekA tréningeken egy-egy részterületek fejlesztése történik egyénre/csoportra szabottan. Ha Ön törekszik magyarul igényesen kifejezni magát, akkor angolul is törekedjen az igényes, választékos kifejezésre üzleti levelezésében, prezentációkon, értekezleteken, vendégek fogadásakor, hisz az első benyomás a legfontosabb