Kenetkultúra férfiakban. Székesfehérvár Városportál - Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Expó a Bregyóban


kenetkultúra férfiakban

A Székesfehérvár Önkormányzata által támogatott eseményen a kertkultúrával, a mezőgazdasággal, a turizmussal és életmóddal kapcsolatos programok, kirakodóvásár és számos szórakoztató rendezvény várja az érdeklődőket.

Az eseményre kilátogatókat egészen vasárnap este 18 óráig várják a szervezők. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is rengeteg programmal, vásárral és kiállítóval várják szombaton és vasárnap is az érdeklődőket a VII.

kenetkultúra férfiakban

Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Expón. A Bregyó Sportcentrumban szervezett eseményen a reformélelmiszereken kívül a háztáji árukat készítő őstermelők képviselői, például sajtkészítők, borászok, füstölt hentesárut előállítók, valamint biotermelők kínálják portékáikat. Délután 14 órakor Székesfehérvár Önkormányzata nevében Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselő köszöntötte a jelenlévőket.

kenetkultúra férfiakban

Nem véletlen, hogy Székesfehérvár Önkormányzata minden évben támogatja ezt a programot. A Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Expón a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Igazgatósága tanácsadói az agrárgazdaságot érintő szaktanácsadásokkal is készültek az érdeklődőknek.

A Fejér Termék tagjainak köszönhetően sok finomság várja az embereket. Ezen kenetkultúra férfiakban a különleges retro gépkiállítást, a régi földművelési eszközöket és a háztája parasztgazdaságból származó használati tárgyakat is megtekinthették a Bregyó Sportcentrumba kilátogatók.

Nyomtatás A szépség és szerelem ókori istennőjének szigetén nemcsak a napfény és a tenger, hanem a kulturális és természeti örökség együttes élménye ejti rabul a látogatót.

A rendezvény a legkisebbeknek is remek kikapcsolódást jelent, hiszen szalmaugráló, vidámpark és állatsimogató is megtalálható a Tavaszi Mezőgazdasági és Kertészeti Expo.