Gombás hiperparaziták


A termék összetevői Azotobacter chroococcum: nitrogénkötő baktérium, amely a növénynek elegendő nitrogént biztosít az egész vegetációs időszakban.

gombás hiperparaziták gyógynövény és megszabadult a férgektől

Azospirillum brasilense: nitrogénkötő baktérium, amely 40 °C hőmérsékletet is kibír, így a forró nyári időszakban is ellátja a növényt nitrogénnel. Bacillus megaterium: foszformobilizáló baktérium, amely élénkíti a cellulózbontó baktériumok szaporodását és a kálium képződését.

gombás hiperparaziták emberi helminths táblázat

Coniothyrium minitans gomba: parazitálja a talajban lévő szkleróciumokat, annak életterét minimalizálja, kiszorítva ezáltal a tőpusztulás, a tőhervadás, a fehérpenészes rothadás elsődleges fertőzési forrásait. A Coniothyrium minitans hiperparazita gomba a talajban fellelhető kórokozó gombákon élősködik, azok életterét minimalizálja. A fertőzött terület a kezelés után egészségesebbé válik.

gombás hiperparaziták kábítószer mérgező árról szóló vélemények

Gombák parazitálása Mivel a Coniothyrium minitans gomba tápláléka a szklerócium, így ameddig ez megtalálható a talajban, addig a Coniothyrium gombás hiperparaziták marad, majd a szkleróciumok hiányában a Coniothyrium minitans elpusztul. A Coniothyrium minitans gomba növényre kifejtett további élettani hatása megmutatkozik a nagyobb gyökértömegben, napraforgónál nagyobb tányérátmérőben és hozammennyiségben.

gombás hiperparaziták mell parazitákkal fertőzött